Objavte budúcnosť udržateľného balenia s našou inovatívnou BOPP film. Preskúmajte naše 100% biologicky rozložiteľné riešenie, ktoré dokonale kombinuje pevnosť a ohľaduplnosť k životnému prostrediu. 

BOPP film BF-PPVPLA 100% biologicky odbúrateľná

Naša BOPP fólia BF-PPVPLA, s hrúbkami 17, 20, 25, 30, 35, 40, a 50 mµ, je revolučným riešením v oblasti balenia. Založená na PLA, je 100 % biologicky odbúrateľná a vyniká vysokou transparentnosťou.

Biaxiálne natiahnutý PLAA, koextrudovaný a s možnosťou utiahnutia na oboch stranách, naše filmové jadro je dostupné v priemeroch 76 alebo 152 mm. Ponúkame tiež rôzne povrchové úpravy, vrátane možností ako bez ihličkovania, horká ihla, makroperforácia a mikroperforácia.

Beauty-Film® je naša značka pre vysokokvalitné BOPP fólie z polypropylénu (PP fólie), zaisťujúce výnimočnú stabilitu a mechanickú pevnosť. S výbornou odolnosťou voči trhlinám a vysokou odolnosťou proti nárazom, naša BOPP fólia optimálne chráni výrobky a poskytuje brilantný obal podporujúci predaj.

Využite našu širokú škálu aplikácií od potravín (ovocie, mäsové výrobky, pekárenské výrobky) po nepotravinársky sektor (kozmetika, zdravotnícke výrobky, darčekové balenie). Beauty-Film® je ideálny pre balenie výrobkov pre konečného spotrebiteľa.

Presvedčte sa aj o našej inovej sortimente ďalších BOPP fólií, ako napríklad BF-PPVAF proti zahmlievaniu, BF-PPVCD s modifikovanými klznými vlastnosťami, či BF-PPEVOH s bariérou proti arómam a plynom.

S našimi organickými a ekologickými fóliami, ako BF-RecyUse ECO, BF-RecyUse HLT, BF-RecyUse Bio Basic, a BF-RecyUse Circular E-PCR, ponúkame komplexné a individuálne riešenia pre vaše potreby. Pre viac informácií nás kontaktujte na tel.: +49 (0)7123 97 99 0 alebo emailom."

Objavte budúcnosť udržateľného balenia s našou inovatívnou BOPP fóliou. Preskúmajte naše 100% biologicky rozložiteľné riešenie, ktoré dokonale kombinuje pevnosť a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.

Predstavujeme náš inovatívny BOPP film - revolučný produkt v oblasti obalových materiálov. V spoločnosti schlichter chápeme neustále meniace sa potreby podnikov, a náš BOPP film je navrhnutý tak, aby splnil najvyššie štandardy kvality a udržateľnosti. Ako lídri v odvetví sme hrdí na náš BOPP film, ktorý nie je len všestranný a odolný, ale je tiež šetrný k životnému prostrediu.

Náš BOPP film, výrazne prezentovaný na webovej stránke Schlichter Schlichter.com, vyniká svojou 100% biologicky odbúrateľnou zložkou. Uvedomujeme si dôležitosť ekologických riešení, a náš BOPP film sa ľahko začleňuje do globálnej snahy o udržateľné postupy. Film je vytvorený s precíznosťou, zabezpečujúc, že si uchováva vynikajúce bariérové vlastnosti a pevnosť, pričom zároveň šetrí náš spoločný domov.

To, čo odlišuje náš BOPP film, je jeho inovatívna kombinácia materiálov, najmä integrácia PP a PLA. Táto kombinácia nielen zvyšuje biologickú odbúrateľnosť filmu, ale robí ho aj spoľahlivou voľbou pre širokú škálu obalových aplikácií. Bez ohľadu na to, či pôsobíte v potravinárskom, kozmetickom alebo spotrebiteľskom odvetví, náš BOPP film zabezpečuje, že vaše produkty nie sú len bezpečne zabalené, ale prispievajú aj k zelenšiemu zajtrajšku.

Investujte do obalového riešenia, ktoré prekračuje očakávania - vyberte si náš BOPP film pre jeho vynikajúcu biologickú odbúrateľnosť, pevnosť a všestrannosť. Pripojte sa k nám a prijmite s nami udržateľnú budúcnosť s obalovým riešením, ktoré robí rozdiel.

Predstavujeme našu inovatívnu BOPP fóliu - revolučný produkt v oblasti balenia. V Schlichter rozumieme rastúcim potrebám podnikov a naša BOPP fólia je navrhnutá tak, aby splnila najvyššie normy kvality a udržateľnosti. Ako lídri v odvetví sme hrdí na našu BOPP fóliu, ktorá je nielen všestranná a odolná, ale tiež šetrná k životnému prostrediu.

Naša BOPP fólia, výrazne prezentovaná na webovej stránke Schlichter Schlichter.com/sk/, vyniká svojím 100% biologicky rozložiteľným zložením. Uvedomujeme si dôležitosť ekologických riešení, a naša BOPP fólia sa bezproblémovo začleňuje do globálneho snaženia o udržateľné praktiky. Fólia je vyrobená s precíznosťou, zabezpečujúc, že si udržiava vynikajúce bariérové vlastnosti a pevnosť, zatiaľ čo zároveň šetrí náš spoločný domov.

To, čo odlišuje našu BOPP fóliu, je inovatívna kombinácia materiálov, najmä integrácia PP a PLA. Táto kombinácia nielenže zlepšuje biologickú rozložiteľnosť fólie, ale robí ju aj spoľahlivou vo viacerých oblastiach balenia. Či už ste v potravinárskom, kozmetickom alebo spotrebiteľskom priemysle, naša BOPP fólia zabezpečuje, že vaše produkty nie sú len bezpečne zabalené, ale prispievajú aj k zelenšiemu budúcnosti.

Investujte do balenia, ktoré presahuje očakávania - vyberte našu BOPP fóliu pre jej vynikajúcu biologickú rozložiteľnosť, pevnosť a všestrannosť. Pripojte sa k nám v prijímaní udržateľného zajtrajška s balením, ktoré robí rozdiel.

Comments

Popular posts from this blog